42 Users Found

Avatar

Ива Александрова

Аз съм бакалавър и магистър логопед от Софийски университет „Св. Климент Охридски“. 
Специализирам в областта на ранното детско развитие и имам изявени интереси в областта на ранното въздействие при комуникативни нарушения. Автор  на десетки публикации свързани с нарушенията на развитието, и лектор на форуми за семейството, увереното родителство и ранното детско развитие. Наскоро публикувах и първата си книга "Умно бебе"-наръчник за ранното детско развитие от 0г. до 3г.

 

Avatar

Инвестиционен клуб Member 2 Member Invest Club

Member 2 Member Invest Club свързва тези, които имат пари и търсят възможности да ги инвестират (инвеститори) с тези, които знаят, как да ги използват в своя бизнес (предприемачи).

Клубът е регистрирано юридическо лице – кооперация М2М Клуб, с ЕИК 203116713 и предмет на дейност: подпомагане на стартиращи бизнеси, подкрепа на български предприемачи, обучения, консултантски услуги за бизнеса и всички незабранени от закона дейности.

Avatar

Логопедия БГ

Логопедия БГ е първия български уеб сайт посветен изцяло на логопедичната наука. Нашата цел е да дадем свободен достъп до актуална и вярна информация от сферата на логопедичната практика. Поддържаме голяма библиотека с безплатно съдържание за родители и специалисти.
Avatar

Майк Рам

"По стъпките на Дракона" е школа по презентационни и комуникационни умения. Ние предлагаме разработени от нас обучения по презентационни умения, бизнес комуникация и нетуъркинг, както и специализирани фирмени обучения и индивидуални консултации. За повече информация: http://drakona.bg

Scroll to top