42 Users Found

Avatar

EguAuretiel EguAuretiel

В ЕгуАуретиел работим екип от професионалисти, специализирани в развиването и усъвършенстването на личността.

Avatar

Junior Achievement

Джуниър Ачийвмънт България е водещата организация в страната с най-дълга традиция в предлагането на съвременни програми по предприемачество, бизнес и икономика за млади хора на възраст между 6 и 25 години. Мисията ни е да образоваме и вдъхновяваме младите хора да ценят свободната инициатива, бизнеса и икономиката, за да подобрят качеството на живота си.

Мисията ни е да образова и вдъхновява младите хора да ценят свободната инициатива, бизнеса и икономиката, за да подобрят качеството на живота си. Ние мотивираме младите хора да бъдат активни и инициативни и ги подготвяме да знаят как и да могат да реализират идеите си в конкурентна среда.

Джуниър Ачийвмънт България е стратегически партньор на Министерството на образованието и науката на Република България в интегрирането на компетентността „предприемчивост и инициативност“. Президентът на Република България Росен Плевнелиев подкрепя официално като патрон събитията „Мениджър за един ден“ и „Изгряващи звезди“. Джуниър Ачийвмънт е официален домакин на Световната седмица по предприемачество в България, както и официален партньор на Intel в организирането на Intel Business Challenge в България.

За повече информация и актуални: http://www.jabulgaria.org/

Scroll to top