Пощенски гълъб, електронна поща или бизнес имейл? Как да изберете комуникационно решение, което да отговаря на нуждите ви?

За да гледате записа първo е необходима регистрация в Уебинария БГ.

webinar cMailPro 784 295 02 1

 

Включете се в нашия безплатен уебинар "Пощенски гълъб, електронна поща или бизнес имейл? Как да изберете комуникационно решение, което да отговаря на нуждите ви?" и разберете как да откриете правилното комуникационно решение за вашия бизнес, за да може той да е по-ефективен и да генерирате още повече продажби.

По време на уебинара ще научите:

  • Какво са имейл клиент и имейл сървър, каква е разликата между тях?
  • Какви са видовете имейл услуги и комуникационни решения?
  • Какви са разликите между комуникационните услуги, какви са предимствата и недостатъците на всяко едно от тях?
  • Какво е имейл на Споделен хостинг?
  • Защо е важно пощите ви да са свързани с бизнес домейна ви?
  • Какво представляват UCaaS решенията, като cMailPro? Какви са техните предимства и възможности? Какви комуникационни проблеми решават те?

Лектори на уебинара ще бъдат Борислав Бориславов, технически директор на ICN.Bg и Били Янков, трейнинг мениджър в хостинг компания ICN.Bg.

Уебинарът ще се проведе на 04.10.2018г. от 14:30 часа в платформата на Webinaria.bg.

Уебинарът е напълно безплатен и можете да се запишете за участие за него, след като се логнете в платформата на Webinaria.bg и натиснете бутона „Регистрация“.

Защита на личните ви данни:

Предоставените лични данни, с цел регистрация за уебинар „Как SSL сертификатът повишава онлайн продажбите?“, няма да бъдат използвани от страна на ICN.Bg с маркетингови цели. Всеки регистрирал се за уебинара ще получи еднократен мейла с обобщена информация от уебинара - презентация, запис на уебинара и промоционална оферта предоставена по време на уебинара.

 

 

 

Scroll to top