Как SSL сертификатът повишава онлайн продажбите

За да гледате записа първo е необходима регистрация в Уебинария БГ.

SSL webinar 1200 628

 

В уебинара „Как SSL сертификатът повишава онлайн продажбите?“, подготвен от хостинг компания ICN.Bg, ще обърнем специално внимание на SSL сертификатите и ще ви покажем какви са предимствата за бизнеса на това да криптирате връзката към вашия уеб сайт.

По време на уебинара:

- Ще обясним какво е SSL сертификат. Ще разберете как защитава потребителската информация, която преминава през уеб сайтовете, как ще повиши имиджа на вашия бизнес и как ще ви помогне, за да генерирате повече продажби

- Ще поговорим и за предстоящата промяна в новата версия на Chrome, когато уеб сайтовете без SSL сертификат ще започнат да се показват като ненадеждни. Ще представим решенията на ICN.Bg, с които гарантираме на клиентите си, че тази промяна няма да засегне техните уеб сайтове.

- Ще ви покажем как само с няколко клика можете да активирате безплатен SSL сертификат за вашия уеб сайт директно през контролния панел на хостинг плана си.

Лектор на уебинара ще бъде Били Янков, трейнинг мениджър в хостинг компания ICN.Bg и IT самурай с дългогодишен опит в хостинг средите.

Уебинарът ще се проведе на 12.06.2018г. от 14:30 часа в платформата на Webinaria.bg.

Уебинарът е напълно безплатен и можете да се запишете за участие за него, след като се логнете в платформата на Webinaria.bg и натиснете бутона „Регистрация“.

Защита на личните ви данни:

Предоставените лични данни, с цел регистрация за уебинар „Как SSL сертификатът повишава онлайн продажбите?“, няма да бъдат използвани от страна на ICN.Bg с маркетингови цели. Всеки регистрирал се за уебинара ще получи еднократен мейла с обобщена информация от уебинара - презентация, запис на уебинара и промоционална оферта предоставена по време на уебинара.

 

Scroll to top