Как да отслабнем, без да гладуваме?

За да гледате записа първo е необходима регистрация в Уебинария БГ.

По време на уебинара, организиран от чешката компания Walmark:

- Ще обясним за различните диети и грешките, които често се допускат. Как правилно да изберем какво да включим в менюто си без да гладуваме?

- Ще поговорим и за баланса в храненето, който за много хора е непостижим, а е от изключителна важност за постигане на желаните резултати.

- Ще ви разкажем и за хранителните добавки: необходими ли са ни, за какво са полезни и кога и как трябва да се употребяват?

Лектор на уебинара ще бъде д-р Райна Стоянова, която е завършила медицина в Медицинския университет в София. Специализирала е гастроентерология в столичната болница „Лозенец“ и като студентка работи с едни от най-изявените имена в областта на храненето - проф. Готие, проф. Карел, проф. Дюкан. Трупа опит във френските болници „Сен Луи” и „Робер Дебре” в Париж, както и  в различни компании от сферата на здравословния живот, уелнес услугите и кетъринга.

Д-р Стоянова се е посветила на различни дейности, свързани с храненето и гастроентерологията, с цел постигане на по-здравословен, полезен и щастлив живот. Тя е асистент към Катедрата по Клинична фармакология и терапия и специализант по ендокринология и болести на обмяната в Клиниката по метаболитно-ендокринни заболявания и диететика на болница „ИСУЛ-Царица Йоанна“. Консултира известни кетъринг компании, създава хранителни режими, пише специализирани статии за здравни и лайфстайл издания. Освен всичко това, д-р Стоянова намира време и за софийската диагностично-консултативна клиника по спортна медицина и рехабилитация SportMed. Нейни пациенти са деца и възрастни с наднормено тегло, диабет, стомашно-чревни и бъбречни проблеми, чернодробни болести, автоимунни заболявания, хранителни разстройства, както и хора, които искат да подобрят хранителните си навици и да получат максимална полза от храненето си – вегетарианци и вегани, заинтересовани от детокс, джусинг, бодибилдинг, бременни и кърмещи жени и т.н.

Уебинарът ще се проведе на 20.06.2018г. от 16:00 часа и ще се излъчва тук.

Уебинарът е напълно безплатен и можете да се запишете за участие за него, след като се логнете в платформата на Webinaria.bg и натиснете бутона „Регистрация“.

Scroll to top