The Art of cyber Wars: ICN.Bg strikes back

За да гледате записа първo е необходима регистрация в Уебинария БГ.

security webinar 784 295 03

Как да се защитите от зловредни хакерски атаки? Включете се в безплатния уебинар на ICN.Bg на тема „The Art of cyber Wars: ICN.Bg strikes back“.

Кога: 13.12.2017г. в 14:30ч.

Къде: Webinaria.bg

Кибер атаките представляват голяма заплаха за уеб сайтовете и бизнесите онлайн. Значителна част от киберпрестъпленията са насочени към малкия бизнес, който често разполага с ограничени ресурси за защита и не може да отвърне на удара. Най-често потърпевшите са онлайн магазини, сайтове за онлайн услуги и новинарските сайтове. За щастие, съвременните методи за защита и превенция дават възможност на бизнесите да предпазят своите сайтове.

Лектор на уебинара ще бъде Юлиян Бориславов, управител на хостинг компания ICN.Bg и един от съвременните кибер джедаи, пазители на светлата страна на интернет Силата. Той ще дефинира проблема с кибер атаките, ще ни даде важни съвети как да усетите смущения в Силата и ще представи решения и методи за ефективна защита на бизнеса в онлайн пространството.

 За кого е подходящ този уебинар? – Уебинарът е за всеки собственик на сайт, онлайн приложение, платформа и за всеки онлайн потребител, който иска да създаде своя първи уеб сайт и иска да се запознае с кибер заплахите и методите за превенция и защита.

По време на този уебинар, ще научите:
- Кои са съвременните кибер заплахи за уеб сайтовете
- Как да усетите смущения в Силата
- Как да се защитите от Тъмната страна и да предпазите своя уеб сайт от атаки?
- Отмъщението на хакерите: Защо DDoS атаките са една от най-сериозните онлайн заплахи за всеки сайт?
- Методи за защита и превенция от DDoS атаки

Силата се пробужда на 13.12.2017г. Очакваме ви в Webinaria.bg точно в 14:30 часа!

Scroll to top