Уебинар - дискусия - Качеството на комуникация в бизнеса

За да гледате записа първo е необходима регистрация в Уебинария БГ.

communication

Темата за комуникациите е с огромни размери във всички параметри. Излишно е да казвам, че няма да можем да обхванем дори един цялостен аспект. Целта на дискусията е да разкрием различната гледна точка на специалисти, които подхождат по различен начин в своята сфера, когато комуникират с клиенти или партньори.

 

Ето и основните казуси, с които ще стартираме:

- Качествено обслужване - какво е то и има ли почва у нас?
- Емоционалното обвързване към бранда - коя компания е по-добра (примерно МТел/Теленор/Виваком)
- Национални комуникационни канали - Телевизия и Радио
- Добавена стойност - що е то и каква порода е
- Как да бъдем по-добри доставчици на услуги/продукти
- Как да бъдем по-добри клиенти

 

По време на събитието ще можете да задавате въпроси, свързани или не с темите по-горе, а ние ще се постараем да отговорим на всички.

Ето и гостите в дискусията:

 

alamanovЛюбомир Аламанов работи в сферата на комуникациите повече от 20г. За този период той е ръководил проекти за Coca-Cola, Microsoft, HP, Telenor, Nestle, Beiersdorf, Siemens и много други. Проектите и кампаниите, в които е участвал, са спечелили повече от 100 български и международни награди. През 2016г. е посочен за един от най-влиятелните комуникационни специалисти в сферата на Community Relations, а една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News го включи в своя ежегоден списък с професионалисти-иноватори, допринесли изключително за развитието на ПР професията - 50 Game-Changers of PR for 2017. В момента Любомир Аламанов е Генерален директор на SiteMedia Consultancy (https://sitemedia.bg/), както и директор на The Site –event & community center в сферата на комуникациите.

 

 

 

 

ivosilievИво Илиев - един истински Гуру на онлайн маркетинга в социалните мрежи. Собственик на дигитални агенции http://www.metamark.bg/http://www.interactage.com/, организатор на най-популярното събитие за онлайн маркетинг - http://www.presenthink.com/, както и професионален блогър за онлайн маркетинг в http://ivosiliev.com/

 

 

 

 

 

liuboЛюбомир Любомиров - Копирайтър, колумнист и блогър с повече от 15 години практика. Архимаг и жрец на словореда, пророк на Свети Гутенберг. Искрено вярва, че правилно поставените запетайки ще спасят света. Прочете ли неграмотно написан текст, изпада в душевен катарзис, за да не анатемоса автора. Всяка зима пише на Дядо Коледа - не заради подаръка, а по простата причина, че има повод да драсне още два три реда. Основател на Copywrite Studio и http://nextcopy.net/ - местата, в които качественото съдържание е на пиедестал. Основател на бъдещата Асоциация на Копирайтърите в България.

 

 

 

 

 

 

me

 

Петър Петров - водещ...създател на http://webinaria.bg/

Scroll to top