Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?

За да гледате записа първo е необходима регистрация в Уебинария БГ.

Webinar GoogleAds 534 262

Ако имате стартиращ или вече развит бизнес, за който искате интернет потребителите да научат, в такъв случай ви трябва силно рекламно присъствие в Мрежата. Но как да започнете съвсем сами своето първо приключение в Google AdWords? Вижте реални примери от практиката, които ще ви дадат необходимата увереност да навлезете смело в света на Google AdWords и да генерирате още повече продажби.

От хостинг компания ICN.Bg сме насреща с един полезен уебинар, който ще ви даде нужните познания и умения, за да направите своята първа Google AdWords кампания и да достигнете бъдещите си клиенти с малък бюджет и то в няколко лесни стъпки.

Включете се в нашия безплатен уебинар на тема „Как да изградим AdWords кампания, която да генерира печалби?“ и разберете повече за един от най-мощните маркетингови инструменти в съвременния технологичен свят.

Уебинарът е с практическа насоченост и ще ви помогне да създадете своя първа рекламна кампания в Google, да я управлявате и анализирате.

valya

 

 

Гост-лектор на събитието ще бъде Валя Йорданова от дигитална агенция PPC.bg, специалист в сферата на Google AdWords и Paid Marketing експерт с над 5 години опит в онлайн рекламата. Тя ще ви въведе в тънкостите на платформата Google AdWords и ще ви даде нужните знания и умения, за да генерирате една успешна рекламна кампания.

 

 

За кого е подходящ този уебинар? – Уебинарът е подходящ за всеки без никакви ограничения! Ако сте любознателен, интересувате се от новите тенденции, имате интерес към онлайн маркетинга и искате да upgrade-нете знанията си, то не трябва да пропускате това събитие.

Независимо дали имате знания или сте начинаещи, определено ще научите много полезна информация, която успешно да приложите в практиката!

 

По време на този уебинар, вие ще научите:

  • Какво е Google AdWords и как помага на бизнеса да генерира повече продажби?
  • Какво са ключови думи и как да ги използвате ефективно?
  • Как да изграждате успешна Google AdWords кампания?
  • Как да изберете най-подходящата стратегия?
  • Как да генерирате рекламни послания, които да заинтригуват потребителите?
  • Как да проследите успеваемостта на кампанията и да измерите резултатите?
  • Успешни примери от практиката, съвети и насоки.

 

Задавайте своите въпроси на нашата Facebook страница, страницата на събитието или на имейл адрес: webinars@icn.bg, а ние ще ви отговорим по време на уебинара.

 

Scroll to top