Офисът е повече от стени - как да накараме работната среда да работи за нас

За да гледате записа първo е необходима регистрация в Уебинария БГ.

17198419 1354045824653028 144201481 nПрез 21 век промяната е навсякъде около нас. Променяме начина си на хранене, на спортуване, на възприемане на заобикалящия ни свят. Промяната в начина ни на работа също е налице. Прекарваме все повече време работейки, но не непременно заедно и едновременно в офиса.

Предизвикателствата на съвремието към работната ни среда са две. На първо място, как да изградим динамична и включваща среда, как да превърнем офиса в място за живеене, а не просто за работа. На второ място, но не и по важност – как да накараме технологиите да добавят, вместо да отнемат от качеството ни на живот.

Офисът е много повече от физическо място. То е пространство, където комуникираме с нашите колеги, развиваме уменията си, създаваме продукти и услуги и в крайна сметка се забавляваме.

Иновативните компании градят иновативни офис пространства. Те стимулират творческия процес, поемането на риск и търсенето на обратна връзка. Целят да имат общност около своя бизнес, която споделя общи ценности и култура, защото осъзнават, че щастието на работното място довежда естествено до просперитет не само на компанията, но и на съотвената индустрия в световен мащаб и на държавата.

За да сработи пълноценно, офисът трябва да бъде повече от сумата на частите си. Магията, която наричаме работна среда, е свързващото звено между от мястото за отдих, тенис масата и ергономичните столове. Как да създадем от нищото офис и да накараме и стените да работят за нас – може да научите повече в предстоящия уебинар.

Ето и някои от темите, за които ще поговорим :

accedia02

 

- Работната среда и нейната връзка с нашето здраве и продуктивност

- Интериорът е повече от тенденции  –  какво се е променило в начина ни на работа през последните 50 години и как изглежда офиса през 2017

- Постигане на по-добра ефективност на екипите – техники и среда

- Как да стартираме собствен бизнес? Основни предизвикателства и научени уроци.

- Работната среда на предприемачите и фриленсърите – екосистемата.

- Добри примери за работни пространства по света и у нас

 

За водещите:

IMG 5661 smМАРТИНА РАДЕВА

marta@irchitect.com

Архитект по сърце. 

Знае, че архитектурата е преди всичко светлина, пространство и поезия.

Тя е част от студио за архитектура и интериорен дизайн  IRchitect.Вярва, че добрият дизайн не само прави работната среда по-хубава, но и ни помага да сме по-здрави и продуктивни.  

Вижте повече за нейната работа на http://irchitect.com

 

 

 

Елена Николова17204290 1353861108004833 807084478 n

elena@escreo.com

Съосновател и отговаря за маркетинга на Escreo – стартираща компания, която помага на хората да се изразяват по-лесно, като им позволява да пишат и рисуват по стените. Част от организацията на Rails Girls Sofia.

Вижте повече за Escreo-https://escreo.com/bg

 

Scroll to top