Студио Уебинария "Сама съм, а вече ми е време? "

За да гледате записа първo е необходима регистрация в Уебинария БГ.

o HEART WOMAN OUTSIDE facebookАко ще прекарате св. Валентин сами и изпитвате тъга или тревожност от това, този уебинар е за вас. За много хора, липсата на стабилна връзка е признак на провал и предизвиква тревожност и страх. За други е признак на предпочитание да бъдат с подходящия човек, дори това да отнеме време, но се притесняват че начина им на живот възпрепятства успешното намиране на подходящ партньор. 

Ще научите методи и стратегии, за да преосмислите ситуацията и да се почувствате по-самодостатъчни и пълноценни:

  1. Ще научите за разликата между нуждата да сте обвързани и желанието да сте обвързани.
  2. Ще идентифицирате и трансформирате деструктивните мисли, които водят до чувства на празнота и недостатъчност.
  3. Ще научите за любовната зависимост и любовната сдържаност.
  4. Ще имате възможност да зададете конкретни въпроси свързани с темата.

За водещия:

anna todorova e1458566413496Анна Тодорова завършва магистър по клинична психотерапия в САЩ, където придобива опит в индивидуална и груповата психотерапия с фокус върху междуличностни отношения, травма терапия, зависимости, тревожност, депресия и други. След няколкогодишна практика във Финикс, Аризона, Анна се завръща в България през 2015 и отваря лична практика в София, която процъфтява. 

Притежава следните сертификати и лицензи: Национален сертифициран психотерапевт към САЩ; Лиценз по психотерапия към щата Аризона; Сертификат за завършено обучение по EMDR терапия към международната асоциация; Член на Американската психотерапетична асоциация. За повече информация www.AnnaTodorova.com

Scroll to top