Как да си направиш сайт: Първи стъпки

За да гледате записа първo е необходима регистрация в Уебинария БГ.

Webinar First steps WP 784 295

След успешния уебинар за WordPress сигурността, който от хостинг компания ICN.Bg проведохме през 2016 година, е време за още едно полезно събитие, което ще ви помогне да стартирате вашето онлайн приключение съвсем сами.

Безплатният уебинар "Как да си направиш сайт: Първи стъпки" ще ви даде нужните знания и ще затвърди вече натрупаните умения, за да създадете с лекота своя лична или професионална уеб страница без да имате  предишен опит.

ICN.Bg има удоволствието да покани за лектор на събитието един изявен в областта си специалист - Любо Николов, който има дългогодишен опит като консултант на начинаещи ползватели на WordPress, основател е на онлайн ръководството „Как се прави сайт“ (http://www.kaksepravisait.com/) и помага на хиляди интернет потребители да направят своите първи стъпки в уеб дизайна. Той ще поговори за това какви са елементите на всеки стартиращ сайт, как да го инсталирате, настроите и оптимизирате. Ще ви даде важни съвети и насоки за това как да започнете и от какво имате нужда.

Уебинарът има практическа част и ще ви покаже нагледно какви са важните стъпки при създаването на един сайт.

 

IMG 6430 300x213Кой е Любо Николов?

Любо Николов е дипломиран архитект, но интересът му към уеб дизайна се превръща в негова мисия. Той изгражда първия си сайт през 2008-ма година, в края на следването си по архитектура в Берлин. През 2012-та публикува онлайн-ръководството "Как се прави сайт" с идеята да демонстрира, че да се направи прекрасен интернет сайт, не е трудно и не са задължителни специални познания по програмиране. От тогава до сега той е помогнал на стотици свои читатели да  изградят собственоръчно хубави и функционални интернет страници.

 

Кога ще се проведе събитието?

Безплатният уебинар "Как да си направиш сайт - Първи стъпки" ще се проведе на 21 февруари от 14:30 часа в платформата на Webinaria.bg.

 

За кого е подходящ уебинарът?

Уебинарът е подходящ за всеки! От напълно начинаещи до средно напреднали, които искат да запълнят пропуски в своите знания - всеки ще открие нещо интересно и полезно, с което да подобри възможностите си и да направи своето онлайн преживяване по-лесно и приятно.

Какво ще научите?

  • Какви са основните елементи на един сайт?
  • Какво е хостинг? Избор на хостинг.
  • Какво е CMS система и защо да изберете WordPress?
  • Как се инсталира WordPress? Елементи на WordPress.
  • Настройки - навигация, настройки на менюта, избор на теми, плъгини.
  • Качване на текст, лого и обработка на изображения.

Задайте вашите въпроси, ние ще ви отговорим!

Ще очакваме вашите въпроси и запитвания за WordPress на имейл адрес: webinars@icn.bg или на нашата Facebook страница. Можете да откриете отговорите на всички ваши въпроси по време на уебинара.

Очакваме ви!

Scroll to top