Среща на клуб "Спри и помисли!" - Видео маркетинг

За да гледате записа първo е необходима регистрация в Уебинария БГ.

Spri i pomisli logo page

Приятели и фенове на клуб "Спри и помисли!"

Каним ви на поредната среща-дискусия на клуба, в която ще говорим за видео маркетинга или как да предаваме своите идеи с помощта на видео технологии. Наш гост ще бъде Петър Петров (Peter Petrov) - създател на българската платформа за онлайн видео Уебинария.бг http://webinaria.bg/

Как можем да печелим чрез уебинари?

Разбира се, уебинарът не е единствената форма на видео обуване с нашата аудитория. Видеото днес набира все повече почитатели и е непростимо за един малък бизнес да го пренебрегва като канал за обшуване, още повече, че цената за използването му е пъти по-ниска, отколкото в предишните години.

Видео технологиите днес са буквално в джоба ни с невероятните способности на мобилните телефони. Те ни дават разнообразни възможности за изява - уроци, дискусии, уебинари, срещи с клиенти, демонстрации - всякакви неща могат да се правят, ако имаш интернет, камера и микрофон.

Как можем да използваме видео технологиите за успеха на нашия бизнес, ще говорим с Петър, а той може да ни сподели много интересни примери от практиката на Уебинария.

Задайте вашите въпроси или споделете вашия опит като коментар в събитието ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/359911561055824/, а Петър ще ви отговори по време на дискусията на 08.02. Естествено, тя щесе излъчва и онлайн тук в Уебинария!

 

Scroll to top