Какво ни очаква с настъпването на Китайската нова година?

За да гледате записа първo е необходима регистрация в Уебинария БГ.

webinar chinese new yearКитайската Нова година е най-дългият и най-важният празник в китайския календар. Тя се отбелязва не само в Китай, но и в почти целия свят.

В този уебинар ще се опитаме да разберем какво вещае годината на петела за нас.

Хилядолетната мъдрост на Изтока изкушава все повече българи и мнозина от нас са се опитвали да приложат на практика тези древни познания за човека и света. Дали разбираме достатъчно или се „губим в превода“  и си вредим?

Всеки би искал да узнае малко повече за годината, която му предстои. Дали е добре да се закупи имот или да сменим работното място, какви цветове да носим и как да подпомогнем късмета и да го извикаме при нас. Звучи примамливо, но дали е възможно да се даде такава детайлна прогноза?

В този уебинар ще се опитаме да разберем:

Червен ли е огнения петел?

Защо има две различни дати за началото на годината?

Какво е Лунен, слънчев и лунно-слънчев календар?

Има ли връзка между Фън Шуй и Китайския календар?

Каква е персоналната прогноза за годината на Огнения Петел?

За водещия:

banko pironkovБанко Пиронков е строителен инженер по образование. В своя над 35-годишен стаж има проектирани десетки уникални обекти и изделия, които винаги е свързвал с хората и тяхното най-благоприятно място за живот и работа.

Интересът му към знанията от Изтока започва в края на миналия век. През 1999 г. завършва пълния курс по Feng Shui, организиран от АСФЕН, колективен член на МАИ към ООН. От следващата година започва консултантската му дейност по Фън Шуй.

От 2008 г. има магистърска степен от Факултета по алтернативна медицина към Свободния международен университет за нетрадиционна медицина в Коломбо, Шри Ланка.                                 

Резултат от дългогодишните му проучвания и опит в областта на Фън Шуй и особено след посещенията му в Китай, е създаването на сайта „ФЪН ШУЙ ЗА БЪЛГАРИ”, с който адаптира спецификата на древното учение спрямо начина на живот, здравето и работата на българите.

Автор е на книгата „ФЪН ШУЙ ЗА БЪЛГАРИ”. Изнася лекции, провежда обучения и курсове.

 

Scroll to top