Среща на клуб "Спри и помисли!" - Маркетинг чрез съдържание

За да гледате записа първo е необходима регистрация в Уебинария БГ.

Приятели и фенове на клуб "Спри и помисли!"
Каним ви на поредната среща-дискусия на клуба, в която ще си говорим за маркетинга със съдържание или как да привлечем клиенти и да изградим своя имидж с помощта на блог. Наш гост ще бъде Иванка Могилска - дългогодишен копирайтър на свободна практика.
Иванка има опит в създаването на концепции и текстове за традиционни и дигитални канали за реклама. Работи предимно с български клиенти. Поддържа професионален блог за фрийланс „Свободна практика“ (http://svobodnapraktika.com), чиято цел е да помага на начинаещи и напреднали фрийлансъри да подобрят условията, при които работят; да организират времето си; да привличат клиенти; да водят преговори.
Защо да си създадем и да поддържаме блог?
Блогът е отлично работещ инструмент за привличане на клиенти за фрийлансъри и малки фирми. С негова помощ вие изграждате авторитет, позиционирате се като експерт във вашата област, улеснявате клиентите, които търсят специалист като вас. За да го създадете, развиете и поддържате не са ви необходими средства. Само време, упоритост, изобратеталност и желание да споделяте знанията си с хората.
Какви знания, с кои хора, как се поставят основите на един работещ блог, кои са най-често срещаните грешки, как да ги избягвате, как клиентите да дойдат при вас без да влагате значителни суми в реклама – За всичко това ще говорим на 11. 01.2017 година.
Както винаги, можете да зададете предварително вашите въпроси в събитието във Фейсбук (https://www.facebook.com/events/370753693303324/), на които Иванка ще отговори по време на нашата среща, както и да споделяте примери и казуси от вашите блогове, които ще обсъдим и дискутираме заедно.
Запазете си датата в календара и заповядайте на срещата!
Вход свободен!
Scroll to top