Среща на клуб "Спри и помисли!" - Имейл маркетинг

За да гледате записа първo е необходима регистрация в Уебинария БГ.

Spri i pomisli logo page

Приятели и фенове на клуб "Спри и помисли!"

Каним ви на поредната среща-дискусия на клуба, в която ще си говорим за ефективния имейл маркетинг, а наш гост ще бъде Борил Богоев - един от най-популярните специалисти у нас по темата и автор на онлайн курса "Имейл Кама Сутра".

Въпреки че имейлът е една от най-старите уеб технологии и мнозина смятат, че вече си е изживяла времето, имейл маркетингът все още е най-ефективният онлайн маркетингов канал. Той е евтин и ако се прилага мъдро, може да донесе много големи ползи на всеки бизнес.

Как да създаваме своите имейл списъци, как да подготвяме своите имейл публикации и кога да ги изпращаме - това са само малка част от въпросите, чиито отговори ще търсим на срещата на клуб "Спри и помисли!"

Срещите на клуб "Спри и помисли!" се провеждат всеки месец и са посветени на интелигентните начини да правиш бизнес в съвременния свят. Нашата цел е да привлчеме хората ма лкия и средния бизнес, предприемачи и фрийлансъри, и да обсъждаме заедно различни подходи и техники, които да мни помогнат да развиваме и да промотираме своя бизнес по-ефективно.

За първи път срещата ще се излъчва и на живо по Интернет от сайта Уебинария.бг. Това е чудесна възможност за онези, които нямат възможност да присъстват на място, да участват в дискусията.

Както винаги, в страницата на събитието (https://www.facebook.com/events/649905841858282/) ще можете да зададете предварително вашите въпроси, на които Борил ще отговори по време на нашата среща, както и да споделяте примери и казуси от вашите имейл кампании, които ще обсъдим и дискутираме заедно.

Запазете си датата в календара и заповядайте на срещата!

Scroll to top