Как да стимулираме появата на речта?
Организатор: Ива Александрова
Дата:
01-Фев-2019
Час:
15:00За да се регистрирате за събитието първo е необходима регистрация в Уебинария БГ.Описание:

Parent playing with child Oksana Kuzmina FotoliaКато родители ние сме натоварени с много отговорности. Най-значимата от тях е да осигурим на децата си възможността да общуват пълноценно.

Речта стои на върха на уменията, които детето ви ще усвои в периода на първата година от своя живот. За да се появят първите думички и да се развият във фрази и изречения е необходимо ние родителите да осигурим правилните условия за това.

В този уебинар ще поговорим за всички необходими условия за появата на речта при малките деца. Също и за това какво би могло да попречи на говорното развитие да се случи по очаквания за възрастта начин.

Какво ще научите:

  1. Необходими условия за появата на реч при малките деца: особености на двигателното, когнитивното и психичното развитие.
  2. Ранни маркери за изоставане в развитието
  3. Появата на речта: какво да очакваме като умения от детето според календарната възраст
  4. Как да стимулираме появата на речта
  5. Късно проговарящите деца: мит или реалност. Защо се забавя появата на речта при децата и какво можем да направим: съветите на логопеда.

За водещия:

ива лектор

 

Ива Александрова е бакалавър по Логопедия и притежава магистърска степен "Комуникативни нарушения на развитието“ от Софийски университет „Св.Климент Охридски“. Член е на Европейската асоциация за ранна интервенция. Логопед с десет годишен опит, който специализира в областта Ранно детско развитие.

Лектор на различни форуми за родители и

автор на любимата книга на майките: „Умно бебе. Пътеводител за ранното детско развитие“.

 

 

 

Как да се включите в курса?

1.За да се включите в курса е необходимо да се регистрирате на сайта www.webinaria.bg. Ако вече имате такава регистрация можете да пропуснете тази стъпка и просто да влезете в своя профил.

2.След успешна регистрация на сайта заявете своето желание за участие като използвате главното меню на сайта и отворите събитието.(От главното меню избираме „събития“ и кликваме на заглавието „ Онлайн курс „Ефективни родители“ с Ива Александрова“. В горната част на страницата, след описанието на курса, ще откриете бутон „регистрация“. Кликнете на него.)

3. Изпратете ни имейл на iva@ivaaleksandrova.bg, в който потвърждавате своето участие, след като заплатите таксата за участието си.

Колко струва участието в курса?

За да участвате в този уебинар е необходимо да заплатите такса от 20 лв. и да изпратите копие от платежното нареждане на iva@ivaaleksandrova.bg.

Таксата се заплаща по банков път: информация за банковата сметка можете да видите в края на описанието.

Единичната цена на курса е 20лв, платими по банков път и след регистрация на сайта www.webinaria.bg.

Моето специално предложение за вас е „Доведи приятел и вземете 50% отстъпка“!

Ако се запишете за участие заедно със свой приятел ще получите 50% отстъпка от цената за всеки един от вас-така ще заплатите такса от 10лв. всеки.

Очаквано времетраене: 90 минути

Важно!

В имейла до нас моля, впишете следната информация:

- трите ви имена

- ако участвате заедно с приятел и ще използвате 50% отстъпка напишете и неговите три имена

Банкова информация: 

Райфайзенбанк

Тактикс груп ООД

IBAN BG18RZBB91551002101898

Основание: Участие в онлайн курс

За допълнителни въпроси моля, пишете на iva@ivaaleksandrova.bg.


15:00
01-Фев-2019
Scroll to top