Remarketing

 

Уебинарите могат да бъдат изключително полезен инструмент, ако знаете как да го използвате правилно. Една от най-често срещаните грешки на организаторите е игнорирането на факта, че срещу тях стоят живи хора. Да, може ви делят хиляди километри, но това не ги прави по-възприемчиви за информацията, която им предлагате.

Случвало ли ви се е да участвате в уебинар, в който има само презентация със слайдове? И лектор, който ви говори по тях без да се интересува дали сте там или просто сте оставили компютъра включен? На ваше място и ние бихме избягали от това събитие.

Прочети още...

upcoming webinar

 

 

Скъпи приятели,

Честита баба Марта! Желаем ви здраве и щастие!

Ето какви събития Ви  очакват през месец март:

Студио Уебинария "Пролетно презареждане с Мира Делчева"

Дата: 06.03.2017г. Час:19:30

     В този уебинар ще се потопим в познанията на китайската традиционна медицина и природните науки за подкрепа на здравето. Ще научим кои са активните органи през пролетта и как да подкрепим детоксикацията на организма от натрупаните токсини през зимата.

  • Ще научите практични и лесни методи за енергизиране и повишаване на жизнеността и настроението.
  • Кои са храните, подкрепящи детоксикацията и работата на черния дроб и жлъчния мехур?
  • Кои Бахови есенции ще ви помогнат да се справите с умората и депресивните настроения?
  • Кои етерични масла да използвате за пролетно презареждане?

Среща на клуб "Спри и помисли!" - ПР за малкия бизнес

Дата:07.03.2017г. Час:19:00

     Какво представлява ПР-ът за малкия бизнес и защо е важен? Какво можем да направим, за да поддържаме успешен имидж на своя бизнес в публичното пространство?

Гост: Стоян А. Стоянов

Гладът - приятел и лекарство

Дата:12.03.2017г. Час: 15:00

     ЗА ГЛАДОЛЕЧЕНИЕТО ОТ „А“ до „Я“! Стъпка-по-стъпка: 
подготовка за навлизане в гладолечението
провеждане на гладолечението
излизане от гладолечението – захранване

Офисът е повече от стени - как да накараме работната среда да работи за нас

Дата:14.03.2017г. Час: 10:00

     Марта Радева (irchitect) и Елена Николова (Escreo) Ще ни запознаят с тенденциите в интериорния бизнес за по-добра ефективност на екипите и иновативните продукти, които можете да приложите в офиса за по-добра ефективност на екипите.

Манипулацията на опаковъчния дизайн

Дата:20.03.2017г. Час: 20:00

     В този уебинар ще научите за модата в дизайна на опаковките и скритите дизайнерски техники, които ви карат да купувате преди да сте се уверили в качествата на продуктите.

     Неосъзнатият ход, който ние предприемаме днес е предвиден и продиктуван от модния дизайн, създаден вчера. Модерният опаковъчен дизайн ни мотивира да закупим дадена стока преди да сме се убедили в качествата й. Цвят, форма, типография и конкретната специфика на продукта са достатъчни, за да стимулира масовия потребител.

Отвътре-навън или как работи арт-терапията?

Дата: 30.03.2017г. Час:15:00ч.

     Арт-терапията се различава от други форми на психотерапия по това, че е налице тристранен процес между клиента, терапевта и образа или създадения продукт.

     Методите на изобразителното изкуство са един много мощен инструмент за психотерапевтична работа. Те могат да бъдат ползвани с клиенти, които страдат от най-различни заболявания. Също така успешно се прилагат за развиване на творчески потенциал и личностово развитие.

     Участниците в този уебинар ще имат възможност да научат повече за това, как работи арт-терапията. Да се запознаят с приложенията на арт-терапията като форма на емоционална подкрепа при работа с деца и  възрастни.

 

 

upcoming webinar

 

С първия бюлетин на УебинарияБГ за годината бихме искали да Ви пожелаем здраве, вдъхновение и много лични и професионални успехи! 

 

През месец февруари Ви очакват серия от интересни и вдъхновяващи водещи. Разбира се, основната тема ще бъде любовта, но няма да се ограничаваме само до нея. Вижте програмата с публично достъпните събития:

 

Прочети още...

 

top10

 

Първата изцяло българска платформа за онлайн семинари Уебинария 2.0. отбелязва своя рожден ден с двойно събитие на 12 май 2016 г (четвъртък). По време на събитието, което ще протече и във виртуалното пространство, ще бъдат представени последните нововъведения, свързани с функционалността на платформата. Събитието ще се случи едновременно във Варна (залата на Националното радио) и в София (залата на Бетахаус) от 18: 30 часа и ще се предава през платформата.

„Уебинария“ е платформа, с чиято помощ можете да канализирате информацията от онлайн събития до различни ползватели и да им я представите в достъпна форма – директно до тяхното устройство и в удобно за тях време. През 2015 г платформата беше обновена и във възможностите, които предоставя са включени всички изисквания за техническа достъпност, споделен екран, презентиране, чат панел, бърза среща и частно събитие. Разширени са и възможностите за отразяване на събития на живо. Библиотеката на платформата осигурява свободен достъп до записите на онлайн събитията и позволява лесен и удобен начин за допълнително привличане на участници в бъдещи събития на организаторите.

Прочети още...

 

Често срещана заблуда в средите на лекторите е, че е достатъчно да бъдеш добър специалист в своята област за да си успешен и във воденето на семинар/обучение. Истината е, че добрите познания по темата, която разработвате, представляват едва 10% от цялостното ви представяне.

Това  важи с особена тежест, когато говорим за онлайн събитие.

Оставащите 90% от вниманието на вашите бъдещи клиенти се крият в спецификата на  човешката неврологична организация.

Нашия мозък реагира на различните дразнители с различна сила, което означава, че на подсъзнателно ниво ние реагираме на определени стимули като отделяме внимание и ресурс за обработването им.

С увеличаването на информационния поток се налага и нова организация на вниманието за да привлечем интереса на потребителите.

Някой ментори залагат на емпатията като средство за привличане на вниманието, а други на изпитани маркетингови техники като „ Съгласие, Обещание, Покупка, Влияние“.  Те имат безспорна сила, когато стоите лице в лице с човека, когото убеждавате. А ако сте онлайн?

Език на жестовете, пози на тялото за оказване на влияние, бизнес етикет и етикет на облеклото, прическата, парфюма или луксозния ви часовник – всичко това не оказва влияние на онлайн потребителите. В такъв случай как да им въздействате убедително?

Как да привлечете и задържите вниманието на своите онлайн потребители в рамките на един уебинар?

До края на този материал можете да се запознаете с компилация от съветите на  най-добрите водещи на онлайн събития:

„Малки тайни“ за един наистина запомнящ се уебинар!

Прочети още...

studio

 

 

Студио Уебинария е инициатива на първата българска платформа за уебинари – Уебинария.БГ. Нашата цел е да предоставим възможност на всички дейни и креативни хора да изпитат удоволствието от използването на платформата и възможността да споделят качествено собствено съдържание със своите настоящи и бъдещи партньори и колеги.

Използването на уебинари  с платформата  www.webinaria.bg  е лесно, не изисква специална техническа подготовка или владеене на чужд език. Панела за организатори е специално разработен за максимално улеснен достъп до всички инструменти. Камерата позволява да запазите ефекта на живия контакт  и да осъществите едно пълноценно събитие. Вашите събеседници  могат активно да участват чрез панела за текстови съобщения, да задават въпроси и да работят заедно с вас по различни файлове.

Прочети още...
Scroll to top