webinar1

 

     Уебинарите са създадени за да отговорят на нуждите на бизнеса и администрацията от уеб базирана форма на комуникация. По-късно към базовата технология са добавени функциите споделен работен екран, камера, възможността за едновременна работа върху работен документ и др.  Най-лесно бихме могли да ги представим като вашата персонална работна зала.

     С напредването на технологиите идва и възхода на уебинарите. За бизнеса те са прекрасна възможност за работни срещи, работа по проекти, представяне на продукти и получаване на обратна връзка. Използването на уебинари позволява включването на специалисти от всяка точка на света , директна връзка с чуждестранни партньори или клиенти и осъществяване на бързи работни срещи- без да  губите време и средства в пътуване, без да се притеснявате за сигурността на работните файлове.

     В сферата на образованието те са незаменим помощник както за преподавателите и лекторите, така и за учениците и студентите. Организирането на курсове, лекции и семинари никога досега не е било толкова лесно и на толкова ниска цена. Записа на проведеното събитие позволява на участниците да се върнат по-късно към семинара или лекцията и да намерят информацията, която им е нужна.

     Използването на уебинари чрез българската платформа  Уебинария.БГ е лесно , не изисква специална техническа подготовка или владеене на чужд език. Панела за организатори е специално разработен за максимално улеснен достъп до всички инструменти. Камерата позволява да запазите ефекта на живия контакт  и да осъществите едно пълноценно събитие. Вашите събеседници  могат активно да участват чрез панела за текстови съобщения, да задават въпроси и да работят заедно с вас по различни файлове.

     Нашите специалисти по поддръжка са винаги на разположение, когато имате нужда от помощ или допълнителна информация относно организирането и осъществяването на събития.

     Няколко лесни стъпки ви делят от  пълноценното използване на  уебинарите:

  1. Регистрирайте се!
  2. Организирайте събитие!
  3. Поканете своите гости!
Scroll to top