upcoming webinar

 

С първия бюлетин на УебинарияБГ за годината бихме искали да Ви пожелаем здраве, вдъхновение и много лични и професионални успехи! 

 

През месец февруари Ви очакват серия от интересни и вдъхновяващи водещи. Разбира се, основната тема ще бъде любовта, но няма да се ограничаваме само до нея. Вижте програмата с публично достъпните събития:

 

На 03.02.2017г от 19:30ч. ви очакваме в Студио Уебинария с онлайн събитието

„Какво ни очаква с настъпването на Китайската нова година?“

 

Всеки би искал да узнае малко повече за годината, която му предстои. Дали е добре да се закупи имот или да сменим работното място, какви цветове да носим и как да подпомогнем късмета и да го извикаме при нас. Звучи примамливо, но дали е възможно да се даде такава детайлна прогноза?

В този уебинар ще се опитаме да разберем:

Червен ли е огнения петел?

Защо има две различни дати за началото на годината?

Какво е Лунен, слънчев и лунно-слънчев календар?

Има ли връзка между Фън Шуй и Китайския календар?

Каква е персоналната прогноза за годината на Огнения Петел?

Водещ на събитието е инж. Банко Пиронков, фън шуй експерт и автор на книгата „Фън Шуй за българи“

За лична среща с експерта и отговори на вашите въпроси в реално време следвайте този линк за регистрация в уебинара: https://goo.gl/LY5U9z

 

 

На 07.02.2017г. от 19:30ч. започваме търсене на идеалния партньор с Ева Кулева и уебинара

„Стани своя мачмейкър!“

Ако от дълго време търсите подходящ партньор и не успявате да го намерите, може би е време да се обърнете към специалист и да разберете къде бъркате.

Ева Кулева е лайф коуч и мачмейкър. Трудно преводими професии, но в своята същност тя е вашият помощник по пътя към хармонията, щастието и любовта.

Какво ще научиш от този уебинар?
8 лесни и практични стъпки, с които да привлечеш своя идеален партньор

Съвети и добре пазени тайни от 3 поколения сватовници за това:

Как да се подготвиш за пълноценна връзка

Как да разпознаеш подходящия за теб партньор

Как да разбереш дали той/тя има сериозни намерения

Кога и как да преминете към интимни взаимоотношения

Кога да се съберете да живеете заедно

Как да получиш годежен пръстен с предложение за брак

Ще можете да зададете лично и да получите отговор и на други любовни въпроси, които ви измъчват.

Ева Кулева е лайф коуч и мачмейкър, основател на Rare Life Coaching. Ева помага на необвързани и обвързани жени и мъже да създадат пълноценна връзка преди всичко със себе си, за да могат да създадат хармонична и дълготрайна връзка със своя партньор в живота. Работи предимно индивидуално с авторските коучинг програми 'Привлечи своя идеален партньор' и 'Създай и развивай щастлива връзка'. Води и групови тренинги.

Преди да се влюби в коучинга, Ева работи 10 години в областта на маркетинга и рекламата. Завършила е магистратура по 'Стопанско управление' в СУ 'Климент Охридски' и вярва, че за да създадем живота, който искаме, е необходимо да станем експерти в управлението на нашето време и нашата енергия – емоционална, физическа, интелектуална и духовна.

Ако търсите любовта – последвайте този линк: https://goo.gl/xl9NNF

 

 

На 11.02.2017г. от 16:00ч специалистите по езиково- говорно развитие ще имат възможност да научат повече за нарушението диспраксия в уебинара на ЛогопедияБГ с водещ ас.д-р. Елена Бояджиева – Делева

„Познатата непозната-диспраксия“

За да се включите в този уебинар е необходимо предварително да попълните анкета. Вижте повече информация за това как можете  да се включите като последвате този линк: https://goo.gl/RYZdpw

 

 

На 13.02.2017г. от 19:30ч. психотерапевтът Анна Тодорова ще бъде водещ на Студио Уебинария в онлайн събитието

„Сама съм, а ми е време?“

Ако ще прекарате св. Валентин сами и изпитвате тъга или тревожност от това, този уебинар е за вас. За много хора, липсата на стабилна връзка е признак на провал и предизвиква тревожност и страх. За други е признак на предпочитание да бъдат с подходящия човек, дори това да отнеме време, но се притесняват че начина им на живот възпрепятства успешното намиране на подходящ партньор. 

Ще научите методи и стратегии, за да преосмислите ситуацията и да се почувствате по-самодостатъчни и пълноценни:

  1. Ще научите за разликата между нуждата да сте обвързани и желанието да сте обвързани.
  2. Ще идентифицирате и трансформирате деструктивните мисли, които водят до чувства на празнота и недостатъчност.
  3. Ще научите за любовната зависимост и любовната сдържаност.
  4. Ще имате възможност да зададете конкретни въпроси свързани с темата.

Анна Тодорова завършва магистър по клинична психотерапия в САЩ, където придобива опит в индивидуална и груповата психотерапия с фокус върху междуличностни отношения, травма терапия, зависимости, тревожност, депресия и други. След няколко годишна практика във Финикс, Аризона, Анна се завръща в България през 2015 и отваря лична практика в София, която процъфтява. 

Притежава следните сертификати и лицензи: Национален сертифициран психотерапевт към САЩ; Лиценз по психотерапия към щата Аризона; Сертификат за завършено обучение по EMDR терапия към международната асоциация; Член на Американската психотерапевтична асоциация.

За да участвате в този уебинар следвайте линка:https://goo.gl/fQoZTg

 

 

На 21.02.2017г. от 14:30ч. ICN.BG ще ви разкрият тайните в създаването на уеб страница в техния безплатен уебинар

„Как да си направиш сайт: Първи стъпки“

Този уебинар ще ви даде нужните знания и ще затвърди вече натрупаните умения, за да създадете с лекота своя лична или професионална уеб страница без да имате предишен опит.

ICN.BGима удоволствието да покани за лектор на събитието един изявен в областта си специалист - Любо Николов, който има дългогодишен опит като консултант на начинаещи ползватели на WordPress, основател е на онлайн ръководството „Как се прави сайт“ (http://www.kaksepravisait.com/) и помага на хиляди интернет потребители да направят своите първи стъпки в уеб дизайна. Той ще поговори за това какви са елементите на всеки стартиращ сайт, как да го инсталирате, настроите и оптимизирате. Ще ви даде важни съвети и насоки за това как да започнете и от какво имате нужда.

Уебинарът има практическа част и ще ви покаже нагледно какви са важните стъпки при създаването на един сайт.

За да направите своите първи стъпки в създаването на своята уеб страница – регистрирайте се за това събитие от тук: https://goo.gl/1qRnqs

 

 

На 25.02.2017г. от 16:00ч. ЛогопедияБГ организира уебинар

„Предизвикателството Заекване“

 

Заекването представлява нарушение на плавността на речта и се среща при 5% от децата и възрастните. То засяга по-често момчетата, като средното съотношение е 5/1 момчета спрямо момичета. Освен ясно доловимото накъсване на речта, често се наблюдава и удължаване на звукове, на срички, разделяне на думата, вмъкване на допълнителни звукове, тикове, изпотяване и др.

В този уебинар ще научим повече за произхода и характера на заекването.Ще се систематизират групите симптоми, с които трябва да се преборят логопедът и близките на заекващия, както и основните терапевтични стратегии, чрез които ефективно се преодоляват нарушенията на плавността.

Водещ на уебинара е ас. д-р Елена Бояджиева-Делева

Завършва бакалавърска (2004г.) и магистърска (2006г.) степен по логопедия с профил «Комуникативни нарушения на развитието» в СУ «Св. Климент Охридски». През 2015г. защитава докторска дисертация на тема “Езиково и когнитивно развитие при деца с дизартрия”.

За да участвате в това събитие регистрирайте се тук: https://goo.gl/Khf2fr 

 

 

Ади и Милен Цанови ви очакват на 26.02.2017г. от 15:00ч. в уебинара

 „21 Дни да промениш Живота си!“

 

Здравословният начин на Живот не е Мисия невъзможна, не е само за избрани и илюзия за дълбоко вярващи. Здравословният начин на Живот е право на всеки Човек - достъпен, вдъхновен и пълноценен.

Разберете повече за това как можете да се включите като последвате линка: https://goo.gl/Nx5Qna

 

 

Благодарим Ви за интереса към онлайн събитията, които се провеждат на www.webinaria.bg!

 

Нашият стремеж е да ви представяме интересни и различни водещи и теми. Ако познавате вдъхновяващ човек и смятате, че е важно повече хора да научат за него и неговата дейност – свържете го с нас. С удоволствие ще организираме събитие заедно!

 

Прекрасен и успешен февруари от нас!

 

За да научавате първи за предстоящите събития на платформата – харесайте страницата ни във фейсбук: https://www.facebook.com/webinaria/

Scroll to top