top10

 

Първата изцяло българска платформа за онлайн семинари Уебинария 2.0. отбелязва своя рожден ден с двойно събитие на 12 май 2016 г (четвъртък). По време на събитието, което ще протече и във виртуалното пространство, ще бъдат представени последните нововъведения, свързани с функционалността на платформата. Събитието ще се случи едновременно във Варна (залата на Националното радио) и в София (залата на Бетахаус) от 18: 30 часа и ще се предава през платформата.

„Уебинария“ е платформа, с чиято помощ можете да канализирате информацията от онлайн събития до различни ползватели и да им я представите в достъпна форма – директно до тяхното устройство и в удобно за тях време. През 2015 г платформата беше обновена и във възможностите, които предоставя са включени всички изисквания за техническа достъпност, споделен екран, презентиране, чат панел, бърза среща и частно събитие. Разширени са и възможностите за отразяване на събития на живо. Библиотеката на платформата осигурява свободен достъп до записите на онлайн събитията и позволява лесен и удобен начин за допълнително привличане на участници в бъдещи събития на организаторите.

Идеята за „Уебинария“ възниква преди почти пет години, когато нейният създател Петър Петров започва да създава уебинари, използвайки чуждоезични платформи. Оказва се, че за голяма част от посетителите на онлайн събитията чуждият език представлява сериозна езикова бариера и им е необходима помощ при ползването на платформите. Така през 2013 г се появява първата версия на “Уебинария“, като още тогава тя предизвиква сериозен интерес от страна на лектори и обучители.

Сред ползвателите на платформата са: ICN.BG, Логопедия.БГ, Къщата за четящи хлапета „Приказка без край“, Иво Илиев (блогър и лектор по социални медии), Майк Рам (блогър и лектор по социални медии), Георги Христов (http://www.igcbg.com/), Евгени Йорданов (онлайн маркетинг специалист), Ивелина Атанасова (Digital kids), Невяна Коева (Имейлинвест), Станимир Андонов (neuromarketing.bg), Вихра Петрова (http://vihrapetrova.com), Джуниър Ачийвмънт (http://www.jabulgaria.org/), АИДБ (http://aidb.bg), Тук-Там (http://www.tuk-tam.bg/) и др.

За създателя на „Уебинария“:

Петър Петров е системен архитект с 9 години опит в интернет технологиите. Привърженик на облачните услуги и добрата комуникация. Слуша джаз и предпочита хубавото червено вино.

Линк към профил в Linked IN: https://bg.linkedin.com/in/peterevgeniev
Ако имате желание да присъствате на събитието, моля регистрирайте се като попълните онлайн формата

отдолу или ни пишете на info@webinaria.bg http://webinaria.bg/index.php?option=com_fabrik&view=form&formid=35&Itemid=116

За участие онлайн:

http://webinaria.bg/index.php?option=com_fabrik&view=details&formid=1&usekey=webi_id&rowid=104296159&It emid=116 

Scroll to top