Конфликти между братя и сестри

Анита Гергова и Медея Мартинова ще ни разкажат за конфликтите между братя и сестри.

Естествено раждане-информиран избор.Алтернативни методи за обезболяване

Принципи на естественото раждане.Как да облекчим дискомфорта по време на контракциите без медикаменти? Въпроси и отговори! Заплащане по банков път :BG98finv91501014874054

Какво ново в денталния софтуер Shining Dental Scan v 2983

Ще бъдат представени новите функции и възможности на софтуера Shining Dental Scan v 2983. Ще видите новия модел дентален скенер DSEX PRO в действие.

Всичко за безпроблемното кърмене

По темата ще разговаряте с Емилия Казълова-акушерка ,сертифициран консултант по кърмене към НАПК, ръководител на Училище за бъдещи родители "АЗ ТИ ТО"

Децата 0-7 в интернет и ролята на родителите

Антоанета Василева от Центъра за безопасен интернет ще ни разкаже за малките деца и интернет, както и ще ни даде практически насоки за ролята на родителите.

Естествена бебешка хигиена. Многократни пелени.

Защо да практикуваме ЕБХ? Колко време от нашето ежедневие ще отделяме за това? Трябва ли детето на ползва многократни пелени за да практикува ЕБХ? Ще обсъдим и многократните пелени. Лектор: Ива Петкова - консултант по кърмене, бебеносене, ранно детско

Ролята на двамата родители - баланс и хармония

Яна Алексиева от Асоциация Родители ще ни разкаже повече за това как двама родители могат да постигнат баланс и хармония в отношенията си.

Причини за развод и как да съхраним децата

Какви са причините за развод? Как влияе той на децата и какво да направим, за да не ги нараним? Психологът Людмил Стефанов ще сподели своя опит.

КОРОНАТА НА ЗДРАВЕТО в мнения, препоръки и практики! - В БИТКА ЗА ЧОВЕШКОТО ЗДРАВЕ!

Здравейте, Приятели на Здраве! Здравейте, Уважаеми съГрупници (от ФБ Група удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!)! Здравейте Променящи Живота си Приятели! Заповядайте на онлайн среща с нас – Ади и Милен!!! Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УЕБИНА

Защо да носим бебето си - съвети и насоки

Искаш ли да научиш повече за бебеносенето? Кога и как да започна? Коя е най-подходящата носилка? А може би ти се струва страшно трудно? Лектор: Ива Петкова - Iva Petkova - консултант по бебеносене, ранно детско развитие и майка на три деца.