ICN.Bg
ICN.Bg
Професионален хостинг и домейн имена
 • ICN.Bg е българска хостинг компания, основана през 2004 и успешно доказала се като надеждна и бързо развиваща се високо технологична фирма. Портфолиото на ICN.Bg е изключително богат микс от продукти – споделен хостинг, домейн имена, cloud хостинг, VPS, наети сървъри, колокация, SSL сертификати както и множество допълнителни услуги, които ще подобрят вашето онлайн присъствие.

  Използвайки услугите на ICN.Bg потребителите могат да разчитат на високо ниво и качество на обслужване 24/7. Екипът техническа поддръжка на компанията винаги е насреща да съдейства или помогне при нужда. Същевременно като потребител на ICN.BG, ще имате възможност първи да получите най-интересните и иновативни услуги от световния хостинг пазар, които компанията пуска винаги първа на локалния пазар.

 • Wordpress - първи настройки и сигурност (ЗАПИС)

  пн, 08 авг 2016 - 18:30

  Безплатно

  От екипа на ICN.Bg отново сме ви подготвили нещо специално! Ще ви въведем в основите на създаването на един WordPress сайт и ще споделим нашия дългогодишен опит в защитата и сигурността на най-популярната CMS система.

  All about the cloud! Всичко, което не знаете за cloud (ЗАПИС)

  ср, 22 юни 2016 - 14:30

  Безплатно

  Как cloud технологията промени бизнеса в България през последните 5 години? Как да се включите в cloud вълната и да се възползвате от множеството предимства, които предлага cloud технологията?

 • Организатора няма публикувани абонаменти