Учебен център ИНФО БЪЛГАРИЯ
Учебен център ИНФО БЪЛГАРИЯ
УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ИНФО БЪЛГАРИЯ Вашата езикова школа в град Варна !
0877 999 153; 052 825 720.
Учебен център ИНФО БЪЛГАРИЯ
 •   Учебен център ИНФО БЪЛГАРИЯ - град Варна е езикова школа създадена през 2010 година.  Предлага езикови курсове по английски, немски, руски и испански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. Благодарение на дългогодишния си опит, учебния център използва иновативни методи на работа, които променят представите за езикови курсове. 

    Чрез съвременни образователни подходи, ние работим по актуални учебни програми, с което целим да развием максимално потенциала на нашите курсисти. Обучението вклучва практически занимания, комуникативни игри и изпълнение на творчески задачи.

    ИНФО БЪЛГАРИЯ предлага богат избор от курсове в малки групи по чужди езици за деца, младежи и възрастни. Ще можете да направите избор между присъствена или онлайн форма на обучение, с учител на живо.

    При нас ще откриете курсове по нива А1,А2, В1,В2, С1 (от начинаещи до напреднали). Всяко от обученията е с хорариум от 100 учебни часа, като е разделено на две части от по 50 учебни часа.

    Онлайн обучението е изключително удобно и практично. В него можете да се включите от всяка точка на света, от Вашия дом или офис. Така спестявате време и разходи по придвижване. Учебният процес се изпълнява в реално време, с учител във виртуална стая. Обученията са интерактивни и интересни, като по нищо не отстъпват на присъствените занятия.

    При нас можете да откриете и индивидуални курсове. Те също се провеждат присъствено и онлайн, за да Ви бъдат максимално полезни и удобни според Вашето ежедневие. Този тип обучение е напълно съобразен с нуждите и изискванията на курсистите. Ефективен и удобен, курсът е подходящ за хора със забързано ежедневие, като се провежда в удобно за тях време.

    След успешно завършен курс, всеки наш курсист получава сертификат, отговарящ на европейската езикова рамка. Езиковият център дава възможност на курсистите си да се явят на изпит по световно признатите сертификати на Кейбридж. Те откриват нови хоризонти за успешна реализация, както и за кандидатстване в университет в чужбина, така и за престижна работа.

   Допълнителни възбожности от ИНФО БЪЛГАРИЯ:

  • Целогодишни езикови програми за деца от 1. до 7. клас;
  • Подготвителни курсове за сертификати на Кеймбридж;
  • Провеждане на изпити на Кеймбридж - FCE, CAE;
  • Подготвителни курсове за матура по английски, немски, испански и руски език;
  • Курсове и уроци по бизнес английски език;
  • Разговорни курсове с чуждестранни преподаватели;
  • Корпоративни езикови обучения.
 • Организатора няма публикувани публични записи
 • Абонаменти