Академия за родители
Академия за родители
Академия за родители има силата да обединява на едно място: - бременни и родители; - теми за бременност и здраве, възпитание и образование, кариера и семейство; - бизнес и неправителствени организаци; за да можем да сме по-добри родители на децата ни.
0888436919
Академия за родители
 • Ние от “Академия за родители” сме убедени, че всяко дете заслужава да расте в добро здраве, любов и игри. Но как да отгледаме добри деца, ако никой не ни учи как да бъдем добри родители?

  Каузата на Академия за родители е да предостави на всички бъдещи и настоящи родители обективна информация и реални знания за здравето, образованието и възпитанието на децата. Да им даде увереност, че могат да се справят с едно от най-големите предизвикателства в живота им.

  „Академия за родители” е инициатива с идеална цел. Организира се от Фондация III – неправителствена организация в обществена полза.

  Хиляди семейства посещават нашите събития, а стотици хиляди гледат лекциите ни онлайн и стават част от нашето общество от заинтересовани родители, които непрестанно търсят начини да отгледат деца в добро здраве, възпитание и ценности.

 • Първи стъпки в кърменето

  четвъртък, 02 април 2020 11:00

  За най-важното, което трябва да знаете във връзка с кърменето ще разкаже Деси Алексиева, консултант от НАПК.

  Основи на добрия сън при децата

  четвъртък, 02 април 2020 14:00

  Най-важното за детския сън ще ни разкаже консултантът по детски сън Анелия Лазарова.

  Конфликти между братя и сестри

  понеделник, 06 април 2020 11:00

  Анита Гергова и Медея Мартинова ще ни разкажат за конфликтите между братя и сестри.

 • Организатора няма публикувани публични записи
 • Организатора няма публикувани абонаменти