Академия за родители
Академия за родители
Академия за родители има силата да обединява на едно място: - бременни и родители; - теми за бременност и здраве, възпитание и образование, кариера и семейство; - бизнес и неправителствени организаци; за да можем да сме по-добри родители на децата ни.
0888436919
Академия за родители
 • Ние от “Академия за родители” сме убедени, че всяко дете заслужава да расте в добро здраве, любов и игри. Но как да отгледаме добри деца, ако никой не ни учи как да бъдем добри родители?

  Каузата на Академия за родители е да предостави на всички бъдещи и настоящи родители обективна информация и реални знания за здравето, образованието и възпитанието на децата. Да им даде увереност, че могат да се справят с едно от най-големите предизвикателства в живота им.

  „Академия за родители” е инициатива с идеална цел. Организира се от Фондация III – неправителствена организация в обществена полза.

  Хиляди семейства посещават нашите събития, а стотици хиляди гледат лекциите ни онлайн и стават част от нашето общество от заинтересовани родители, които непрестанно търсят начини да отгледат деца в добро здраве, възпитание и ценности.

 • Ранни маркери за аутизъм

  събота, 31 октомври 2020 10:30

  Въпреки че диагнозата аутизъм рядко се поставя преди втората година на детето първите поведенчески маркери могат да бъдат открити още в кърмаческа възраст и то благодарение на родителите. Лекцията ще Ви запознае с ранните маркери за аутизъм, за какво да с

  Ерготерапия в действие при деца в аутистичния спектър

  събота, 31 октомври 2020 14:30

  Лекцията ще ви запознае с работата на ерготерапевта, основните стъпки в наблюдението и създаването на система за упражнения у дома, с чиято помощ вие ще можете да подпомогнете детето си в изграждането на представите за схема на собственото му тяло, да под

  Как да подкрепим децата с аутизъм в общуването и комуникацията

  неделя, 01 ноември 2020 10:30

  В този уебинар ще научите как да адаптирате начина, по който общувате с детето, така че да му помогнете да се научи да взаимодейства по-успешно с вас и другите. Ще разберете как децата могат да преодолеят бариерите по пътя на общуването и да се научат да

  Ролята на семейството в подкрепа на детето с аутизъм

  неделя, 01 ноември 2020 14:30

  В тази лекция ще се запознаете с ролята на семейството и как най-добре можете да подкрепите детето в неговото развитие. Ще се фокусираме върху някои от най-важните въпроси, с които се сблъскват родителите на дете с аутизъм.

  Затруднения при четене

  събота, 07 ноември 2020 14:00

  Семинарът е насочен към родители, които искат да добият допълнителни знания относно развитието на четивните умения на детето в корелация с когнитивното му развитие. Той ще е полезен за родители, които търсят нови умения и похвати за стимулиране на процеса

 • Организатора няма публикувани публични записи
 • Организатора няма публикувани абонаменти