Академия за родители
Академия за родители
Академия за родители има силата да обединява на едно място: - бременни и родители; - теми за бременност и здраве, възпитание и образование, кариера и семейство; - бизнес и неправителствени организаци; за да можем да сме по-добри родители на децата ни.
0888436919
Академия за родители
 • Ние от “Академия за родители” сме убедени, че всяко дете заслужава да расте в добро здраве, любов и игри. Но как да отгледаме добри деца, ако никой не ни учи как да бъдем добри родители?

  Каузата на Академия за родители е да предостави на всички бъдещи и настоящи родители обективна информация и реални знания за здравето, образованието и възпитанието на децата. Да им даде увереност, че могат да се справят с едно от най-големите предизвикателства в живота им.

  „Академия за родители” е инициатива с идеална цел. Организира се от Фондация III – неправителствена организация в обществена полза.

  Хиляди семейства посещават нашите събития, а стотици хиляди гледат лекциите ни онлайн и стават част от нашето общество от заинтересовани родители, които непрестанно търсят начини да отгледат деца в добро здраве, възпитание и ценности.

 • Как да подсилим микробиома на бебето независимо от начина на раждане

  петък, 12 юни 2020 14:00

  Акушерката Мария Евгениева ще ни разкаже за микробиома на бебето и как ние можем да му помогнем, за да е здраво.

  Петте стълба на ранното детско развитие

  събота, 13 юни 2020 11:00

  Ранното детско развитие е изключителен, неповторим и основополагащ период от развитието на човека. Ива Александрова ще ни разкаже за „петте стълба“, които са ключови за детското развитие.

  Промени в храносмилателната система по време на бременност и как да се справим с тях

  неделя, 14 юни 2020 14:00

  Д-р Виолета Снегарова ще ни разкаже за промените в храносмилателната система, които настъпват по време на бременност и как да се справим с оплакванията, свързани с тях.

  Мастър клас „Да научим детето да говори!“

  събота, 20 юни 2020 11:00

  В този мастър клас с Ива Александрова ще се запознаете с биологичните основи, от които зависи възможността на детето ви да се научи да говори и с основните причини това да не се случи навреме. Ще обсъдим всички показатели за развитие на комуникативните ум

  Лятна семейна ароматерапия

  неделя, 21 юни 2020 14:00

  Ароматерапия – кратко въведение с практични насоки за безопасна и ефикасна употреба на етерични масла за цялото семейство, заедно с Ивелина Боиклиева.

  Манипулативното детско поведение

  вторник, 23 юни 2020 14:00

  Как да разпознаем манипулативното поведение на децата и как да постъпим ще ни разкаже Теодора Пампулова.

  Преход от кошарка в легло и отделяне в самостоятелна стая

  четвъртък, 25 юни 2020 14:00

  Консултантът по детски сън, Анелия Лазарова ще ни разкаже как да се справим с прехода от кошара към легло или отделянето на детето в самостоятелна стая.

 • Организатора няма публикувани публични записи
 • Организатора няма публикувани абонаменти