34 Users Found

Avatar

Логопедия БГ

Логопедия БГ е първия български уеб сайт посветен изцяло на логопедичната наука. Нашата цел е да дадем свободен достъп до актуална и вярна информация от сферата на логопедичната практика. Поддържаме голяма библиотека с безплатно съдържание за родители и специалисти.
Avatar

Майк Рам

"По стъпките на Дракона" е школа по презентационни и комуникационни умения. Ние предлагаме разработени от нас обучения по презентационни умения, бизнес комуникация и нетуъркинг, както и специализирани фирмени обучения и индивидуални консултации. За повече информация: http://drakona.bg

Avatar

ОС България

 

2011logo NEW2BMP3

 

ОС България е издател на психологически тестове. Предлагаме съвременни инструменти за оценка на детското емоционално, социално и интелектуално развитие, повечето от които считани за „златен стандарт” в своята област. Като тест издател, ние стриктно спазваме международните стандарти за публикуване на психологически тестове и гарантираме, че адаптираните от нас тестове съответстват на оригиналните инструменти и представляват одобрена от авторите тяхна национална версия. 

Avatar

Петър Петров

Добре дошли в моят профил.

Avatar

Роси Желязкова

Роси Желязкова

Член титуляр на испанската асоциация по БиоНевроЕмоция

 

Сертифициран придружител по БиоНевроЕмоция

Хуманистична Психосоматика

Невро-Лингвистично Програмиране (NLP)

Ериксонова Хипноза

Scroll to top