36 Users Found

Avatar

АИДБ Асоциация на Интериорните Дизайнери в България

Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ) или „Айде, бе!”, както закачливо я наричаме, не на шега обединява хора с професионален интерес към проектиране на обществени и жилищни пространства, продуктови дизайнери, както и производители и търговци на съответното оборудване.
Идеята ни е, чрез утвърждавене на професията интериорен дизайнер и необходимостта от нея, да работим за създаване на една естетически и ергонимически издържана среда за живеене. Защото не експонатите в галериите, а това, до което се докосваме в ежедневието си, ни въздейства най-силно и, до голяма степен, ни определя.

 

http://aidb.bg/

Avatar

Антон Костадинов

Специалист по ценообразуване и международен бизнес.

Доктор по икономика в направление "Организация и управление"

Специализации в Китай и Ю. Корея.

Преподава в Лесотехнически университет и УНСС.

Работи в Институт за икономически изследвания при БАН, секция "Международна икономика".

Avatar

В12 екип

Информационната кампания "България без дефицит на витамин В12" е по инициатива на доц. д-р Мария Папазова и се провежда от специално създаден за целта екип, всички работещи про-боно в името на каузата: доц. д-р Мария Папазова, Диана Георгиева, Камелия Младенова, Лучана Узунова, Огнян Младенов и Любомир Острев

Avatar

Ивелина Александрова

Аз съм бакалавър и магистър логопед от Софийски университет „Св. Климент Охридски“. 
Специализирам в областта на ранното детско развитие и имам изявени интереси в областта на ранното въздействие при комуникативни нарушения. Автор  на десетки публикации свързани с нарушенията на развитието, и лектор на форуми за семейството, увереното родителство и ранното детско развитие. Наскоро публикувах и първата си книга "Умно бебе"-наръчник за ранното детско развитие от 0г. до 3г.

 

Scroll to top