35 Users Found

Avatar

АИДБ Асоциация на Интериорните Дизайнери в България

Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ) или „Айде, бе!”, както закачливо я наричаме, не на шега обединява хора с професионален интерес към проектиране на обществени и жилищни пространства, продуктови дизайнери, както и производители и търговци на съответното оборудване.
Идеята ни е, чрез утвърждавене на професията интериорен дизайнер и необходимостта от нея, да работим за създаване на една естетически и ергонимически издържана среда за живеене. Защото не експонатите в галериите, а това, до което се докосваме в ежедневието си, ни въздейства най-силно и, до голяма степен, ни определя.

 

http://aidb.bg/

Avatar

Антон Костадинов

Специалист по ценообразуване и международен бизнес.

Доктор по икономика в направление "Организация и управление"

Специализации в Китай и Ю. Корея.

Преподава в Лесотехнически университет и УНСС.

Работи в Институт за икономически изследвания при БАН, секция "Международна икономика".

Avatar

В12 екип

Информационната кампания "България без дефицит на витамин В12" е по инициатива на доц. д-р Мария Папазова и се провежда от специално създаден за целта екип, всички работещи про-боно в името на каузата: доц. д-р Мария Папазова, Диана Георгиева, Камелия Младенова, Лучана Узунова, Огнян Младенов и Любомир Острев

Avatar

Инвестиционен клуб Member 2 Member Invest Club

Member 2 Member Invest Club свързва тези, които имат пари и търсят възможности да ги инвестират (инвеститори) с тези, които знаят, как да ги използват в своя бизнес (предприемачи).

Клубът е регистрирано юридическо лице – кооперация М2М Клуб, с ЕИК 203116713 и предмет на дейност: подпомагане на стартиращи бизнеси, подкрепа на български предприемачи, обучения, консултантски услуги за бизнеса и всички незабранени от закона дейности.

Scroll to top