Студио Уебинария: Стани своя мачмейкър!

За да гледате записа първo е необходима регистрация в Уебинария БГ.

matchmaking

8 стъпки към любовта

…и заживели дълго и щастливо..

Любовта е неуловима, но когато срещнеш истинската разбираш веднага. Големият въпрос тук е как да намерим идеалната половинка, която да ни донесе хармония и щастие.

Няма как да не сте виждали прекрасните, романтични истории, които ни поднасят медиите и социалните мрежи и да не се зачудите къде и как се откриват тези двойки.

В информационната ера, в която живеем близкия, човешки контакт е труден. В големите градове да опазиш личното си пространство е толкова важно, колкото и да не забравяш да дишаш. Натоварения работен ден, липсата на свободно време, намалелите социални контакти и дори студеното време ни карат да се чувстваме изтощени и без всякакво желание за „търсене на подходящия“.

Но, сърцето ни е за двама и идва време да потърсим сродна душа, някой който да ни разбира, подкрепя и извисява. Как да го намерим?

Ако от дълго време търсите подходящ партньор и не успявате да го намерите, може би е време да се обърнете към специалист и да разберете къде бъркате.

Ева Кулева е лайф коуч и мачмейкър. Трудно преводими професии, но в своята същност тя е вашият помощник по пътя към хармонията, щастието и любовта.

Вижте какво ни споделя от своята практика:

„Повечето хора, които срещам и с които работя, се чувстват объркани и обезверени от множеството неуспешни срещи и любовни връзки, които са преживяли. Те не знаят как да разпознаят подходящия за тях партньор и как да стоят далече от неподходящите. Трудно им е да поддържат вярата си, че ще създадат щастливата връзка, за която мечтаят. Трудно им е да флиртуват и да водят леки и позитивни разговори с представители на другия пол, които харесват. Трудно им е да споделят чувствата, нуждите и желанията си.“

Ако това ви звучи познато е време да научите повече за това как да намерите своя идеален партньор в няколко лесни стъпки.

Ева Кулева ще бъде водещ на уебинара „ Стани своя мачмейкър“ на 7-ми февруари от 19:30ч.

Чуйте тайните на съвременните сватовници и задайте своите въпроси лично по време на онлайн семинара.

Регистрирай се този уебинар като кликнеш на бутона "регистрация" най-долу на страницата!

Cover

На уебинара 'Стани своя мачмейкър' ще представи фантастичната едноименна книга на световноизвестната сватовница за милионери Пати Стенгър. Пати е позната и на българската публика от телевизионното шоу 'Сватовница за милиони'.

Какво ще научиш от този уебинар?


8 лесни и практични стъпки, с които да привлечеш своя идеален партньор

Съвети и добре пазени тайни от 3 поколения сватовници за това:

Как да се подготвиш за пълноценна връзка

Как да разпознаеш подходящия за теб партньор

Как да разбереш дали той/тя има сериозни намерения

Кога и как да преминете към интимни взаимоотношения

Кога да се съберете да живеете заедно

Как да получиш годежен пръстен с предложение за брак

 

Ще можеш да зададеш лично и да получиш отговор и на други любовни въпроси, които те измъчват

Кога: 7февруари 2017, вторник, 19:30 – 20:30 ч.
Къде: пред твоя компютър
Водещ: Ева Кулева, лайф коуч и мачмейкър, основател на Rare Life Coaching

Инвестиция: 1 час от твоето ценно време и 0 лв.


Местата са ограничени, запиши се още днес. Покани и приятели!

Научи повече за Ева:

ewa

Ева Кулева е лайф коуч и мачмейкър, основател на Rare Life Coaching. Ева помага на необвързани и обвързани жени и мъже да създадат пълноценна връзка преди всичко със себе си, за да могат да създадат хармоничнаи дълготрайна връзка със своя партньор в живота. Работи предимно индивидуално с авторските коучинг програми 'Привлечи своя идеален партньор' и 'Създай и развивай щастлива връзка'. Води и групови тренинги.

Преди да се влюби в коучинга, Ева работи 10 години в областта на маркетинга и рекламата. Завършила е магистратура по 'Стопанско управление' в СУ 'Климент Охридски' и вярва, че за да създадем живота, който искаме, е необходимо да станем експерти в управлението на нашето време и нашата енергия – емоционална, физическа, интелектуална и духовна.

 'Докато работех като маркетинг мениджър, срещнах много успели в кариерата си хора, които бяха неудовлетворени от личния си живот. Тогава открих мисията си - да им помогна да създадат баланс в живота си, като към професионалните успехи добавят хармонични любовни взаимоотношения.

С всеки нов клиент, изпитвам все повече удоволствие и удовлетворение от работата си. Щастлива съм, че помагам на хората да сбъдват мечтите си, като открият любовта в себе си. Любовта е новата световна валута!'

Какво можете да направите още сега за да бъдете една стъпка по-близо до привличането на своя идеален партньор:

Разгледай и страницата на Rare Life Coaching:
http://rarelifecoaching.branded.me/

Присъедини се към групата за необвързани 'Authentic Singles':
www.facebook.com/groups/602836713073295/

Регистрирайте се за този уебинар като натиснете бутона "регистрация" най-долу на страницата!

 

 

Scroll to top