Среща на клуб "Спри и помисли!" - Имейл маркетинг с Неви Коева
Организатор: Майк Рам

Spri i pomisli logo page

Приятели, за първи път от новия сезон Клуб "Спри и помисли!" ще проведе своята месечена среща-дискусия във Врна! Каним ви на поредната среща на клуба, в която ще говорим отново за имейл маркетинг и по-точно за това как да създадем своя списък бързо, но и качествено.

Имейл маркетингът все още държи лидерството по ефективност в уеб света и тази тема вече беше веднъж дискутирана на среща в клуба. Това, което ще търсим на срещата ни във Варна, ще бъдат ефективни начини за изграждане на нашия имейл списък.
 
Знаем, че има начини да си купим големи списъци с имейли, но те не са ефективни. А и не е много законно. Нашият списък трябва да бъде от хора, които са си дали съгласието да бъдат включени в него и се интересуват от нашите продукти и услуги. Само тогава нашите имейл кампании ще донесат повече запитвания и поръчки.
 
Наш гост на срещята във Варна ще бъде Неви Коева. Тя е бизнес и маркетинг консултант с над 9 години опит в онлайн пространството. Създател е на първия български софтуер за имейл маркетинг Emailinvest. Нейната голяма страст е имейл маркетингът и тя е убедена, че за да се стигне до изпращането на имейли е нужно да съберем правилните хора за нашия бизнес, а това най-лесно става чрез Фейсбук.

Срещата е насочена към млади предприемачи, собственици на малък бизнес и фрийлансъри.


19:00
11-Май-2017

За да се регистрирате за събитието първo е необходима регистрация в Уебинария БГ.

Scroll to top