Как да умножим времето си?
Организатор: Уебинария БГ

shutterstock 271332740

 

И вие ли сте от хората, които имат добър компютър, телефон и всякакви други устройства, кола, разписание и график и още толкова и най-различни устройства и методи за управление на времето, а все ви се струва, че времето ви не стига и изоставате със задачите, нямате време за себе си, за най-близките?

Това е, защото нищо от онова, което досега са ни учили за управление на времето не е валидно в днешния супер динамичен, хипер изискващ свят.

Заповядайте да разгледаме една нова възможност - как да умножите времето си и да имате време за всичко важно в живота си. И освен това повече радост, удовлетворение и успех.

Очакваме Ви!

 

За водещия:

Zori for Compass site 300x283 Интересът на Зорница Стефанова включва работата, включително коучинг, меноторство и обучения със собственици на бизнеси, предприемачи, успели хора и техните екипи, защото разбира подобен тип хора, техните желания и стремежи.

Самата тя е сериен предприемач от 18 години и счита себе си за успешен, пълноценен и удовлетворен човек. Зорница е щастлива със семейството си, работи това, което обича и знае, че е полезна на хората.

Магистър по икономика и Политология, медиатор в листата на Министерство на правосъдието, дипломиран коуч, сертифициран обучител по Работа с екип, Продажби, Стратегическо управление, Управление на времето.

Вижте повече за нея:http://innercompass.bg/

 


10:00
27-Апр-2017

За да се регистрирате за събитието първo е необходима регистрация в Уебинария БГ.

Scroll to top